Florian Zeilmakerij Goes Zeeland - Wintertenten - Verandazeilen - Stuurwielconsoles - Sprayhoods - Rolfokhoezen - Bootkappen - Huiken - Afdekzeilen - Bimini's - HoezenFlorian Zeilmakerij Zeeland - Goes - Winterkleden - Sprayhoods en bootkappen - Bekleding en kussens - Verandazeilen
Block 1

Cabrioletkappen zijn er in veel soorten en maten. Het is van het grootste belang dat uw cabrioletkap perfect aansluit op uw boot, en daarnaast meegaat met de vorm van uw boot zodat deze op zo min mogelijk weerstand stuit. Alle cabrioletkappen hebben een buisconstructie die inklapt. Ook de cabrioletkap is te combineren met een aanritsbare kuiptent.

Bekijk foto's van cabrioletkappen

 

Speciaal op maat gemaakte mal aan boord

Te combineren met aanritsbare achtertent

Altijd zelf de juiste opening van de kap bepalen

Oprolbaar en afritsbaar doek behoort tot de mogelijkheden

Block 3

Cabrioletkappen hebben het voordeel dat u onder elke omstandigheid de juiste opening van de kap kan bepalen. U kunt hem bijvoorbeeld openklappen tot zonnehemel, met alle zijkanten er nog aan als windschermen, of u kunt bij erg warm weer de achterdeuren en zijkanten eraf ritsen zodat er alleen een deel van het dak blijft staan. Dit maakt de cabrioletkap een stuk completer.

Direct naar onze contactinformatie