Florian Zeilmakerij - Bootkappen - Afdekzeilen & Sprayhoods - Verandazeilen Zeeland header vectorFlorian Zeilmakerij - Cabrioletkappen Zeeland - Afdekzeilen en Sprayhoods Goes en Antwerpen - Bootkappen en Biminitops in Alle havens - Verandazeilen en Bekleding
Block 1

Cabrioletkappen zijn er in veel soorten en maten. Het is van het grootste belang dat uw cabrioletkap perfect aansluit op uw boot, en daarnaast meegaat met de vorm van uw boot zodat deze op zo min mogelijk weerstand stuit. Alle cabrioletkappen hebben een buisconstructie die inklapt. Ook de cabrioletkap is te combineren met een aanritsbare kuiptent.

Bekijk foto's van cabrioletkappen

 
Wilt u meer informatie of wilt u een offerte opvragen?

U kunt het beste even bellen. Door te bellen kunnen we gelijk uw wensen bespreken. Daarnaast hebben we niet altijd tijd om snel onze e-mails te beantwoorden.

Bellen kan via onderstaand telefoonnummer:
+31 6 363 234 94

Block 3

Cabrioletkappen hebben het voordeel dat u onder elke omstandigheid de juiste opening van de kap kan bepalen. U kunt hem bijvoorbeeld openklappen tot zonnehemel, met alle zijkanten er nog aan als windschermen, of u kunt bij erg warm weer de achterdeuren en zijkanten eraf ritsen zodat er alleen een deel van het dak blijft staan. Dit maakt de cabrioletkap een stuk completer.

Neem contact met ons op